Koiranpennut tuhosivat olohuoneen – järkyttävä näky odotti omistajaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Thaimaalainen lemmikkieläiten omistaja on kohdannut järkyttävän näyn kotiinsa astuessaan. Talossa asuvat koiranpennut olivat tuhonneet koko olohuoneen. Hän kuvasi sotkun videolle.

ViralHog on julkaissut videon, jolla nähdään kodin irtaimistoa tuhonneet koirat ja järkyttävä sekasotku. Koirat ovat repineet riekaleiksi kaiken, mitä ovat suuhunsa saaneet. Lisäksi kodin lattia on täynnä eläinten ulostetta.

Jostain syystä koirissa on myös violettia ja sinistä väriä, mikä saattaa johtua niiden merkkaamisesta tai siitä, että perheen lapset ovat osallistuneet tuhotöihin. Joka tapauksessa asuntoon kannattaisi hankkia aita, jolla koirat voi pitää yhdellä ja rajatulla alueella. Ensin omistajan on kuitenkin ryhdyttävä siivoushommiin.