Mies järjesti kuolevalle vaimolleen huumehuuruiset viimeiset bileet

Ohhoh! · Tim Isokivi

59-vuotias mies on tuomittu kolmeksi vuodeksi vankeuteen järjestettyään kuolemansairaalle vaimolleen viimeiset juhlat. Huumehöyryiset bileet koituivat lopulta vaimon kohtaloksi.

Yhdysvaltojen Minnesotassa asuvan Duane Arden Johnsonin mukaan hänen vaimonsa Debra oli anellut pääsevänsä kotiin kuolemaan vanhainkodin sijaan. Duanen toteutettua 69-vuotiaan vaimon toiveen he päättivät järjestää hänelle kuolinbileet.

Juhlissa pariskunnan kerrotaan käyttäneen runsain määrin metamfetamiinia, harrastaneen seksiä ja kuunnelleen suosikkikappalettaan, Quiet Riotin Metal Health (Bang Your Head) -hittiä. Lopulta Debra oli kuollut metamfetamiinimyrkytykseen.

Duane oli New York Post -lehden mukaan juossut alasti paikalle saapuneita viranomaisia vastaan ja huutanut vaimonsa kuolleen. Miestä syytettiin ensin murhasta, mutta rikosnimike muutettiin kuolemantuottamukseksi ja Duane myönsi tekonsa.