Perheen kauhun hetket luonnonpuistossa – biisonilauma rynni päin autoa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Villieläimet pelaavat harvemmin ihmisten lakien mukaisesti. Tämän sai huomata Yhdysvaltojen Yellowstonen kansallispuistossa vieraillut perhe jouduttuaan biisonien ympäröimäksi.

Chiaien perhe oli vierailemassa Yelloswtonessa vuokra-autolla. Yllättäen autotielle ilmestyi villien biisonien lauma. Biisonit rynnivät kohti tiellä olleita autoja perheen isän kuvatessa tilannetta. Välikohtauksen aikana vuokra-auton tuulilasi meni rikki.

Biisonit voivat juosta 55 kilometrin tuntivauhtia, eivätkä kohtaamiset niiden kanssa pääty aina hyvin. Perhe kuitenkin selvisi tilanteesta ehjin nahoin. Heillä ei kuitenkaan Daily Mailin mukaan ollut vakuutusta, minkä ansiosta kohtaaminen saattoi tulla kalliiksi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.