Sampo Kaulanen pääsi Grönlannissa vessaan: ”Voi pojat mikä fiilis!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias lähti taannoin vaimonsa ja julkkisryhmän kanssa tutustumaan Grönlannin itärannikolle Patrick ”Pata” Degermanin johtamalle vaellukselle. Nyt urakka on viimein takana ja julkkiskauppias pääsi kauan kaipaamaansa vessaan.

View this post on Instagram

Tästä lähtee offline ❤️

A post shared by Sampo Kaulanen ❄️🇫🇮 (@kaulasam) on

– Voi pojat mikä fiilis!!! Niinkin tavanomainen ja arkinen asia kuin posliinipytty saa miehen herkäksi! Vaikka meillä oli leirissä varsin upea itsetehty kivipaskahyyssi mahtavilla näköaloilla, niin täytyy kyllä myöntää et on se varsin mukava tehdä tarpeensa rauhassa, Sampo kertoo sosiaalisessa mediassa.

– Ei tarvitse asemiestä vartioimaan taustalle jääkarhujen takia, eikä myöskään kikkara jäädy pyllynhuulten väliin! Itsehän olen vielä semmoinen vessassa viihtyjä, joten nuo nopeat piipahukset kivipaasilla oli haastavia mulle, Kaulanen jatkoi.

Lisäksi Sampo kertoi, että reissu oli hänen mukaansa erittäin onnistunut. Seuraavaksi hän lupasi suunnata suihkuun ja pukemaan puhtaita vaatteita ylleen, koska miehestä lähtevästä hajusta ei enää erottanut onko se peräisin pöntöstä vai ihosta.

View this post on Instagram

Voi pojat mikä fiilis!!! 😂😆👌🏽💩 Niinkin tavanomainen ja arkinen asia kuin posliinipytty saa miehen herkäksi! Vaikka meillä oli leirissä varsin upea itsetehty kivipaskahyyssi mahtavilla näköaloilla, niin täytyy kyllä myöntää et on se varsin mukava tehdä tarpeensa rauhassa. 😂 Ei tarvitse asemiestä vartioimaan taustalle jääkarhujen takia, eikä myöskään kikkara jäädy pyllynhuulten väliin! 🥰 Itsehän olen vielä semmoinen vessassa viihtyjä, joten nuo nopeat piipahukset kivipaasilla oli haastavia mulle..🤭 Ihmisen pieniä iloja! 🥰 Itse reissu oli älyttömän huikea ja olen kiitollinen että sain tämän reissun tehdä!! 😇 Nyt suihkuun ja puhdasta vaatetta päälle! Ukko meinaan haisee semmoselta etten tiä tuleeks se haju pöntöstä vai ihosta 🤣🤭 Kiitos!! 😆 Eikös ne tuossa tärkeimmät ollu 🤪#sarcasm #expeditiongreenland2019 #greenland #hotelkulusuk

A post shared by Sampo Kaulanen ❄️🇫🇮 (@kaulasam) on