Bella Hadid säväyttää somekuvissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Bella Hadid ja poptähti The Weeknd palasivat viime vuonna yhteen, ja viime aikoina pariskunnan on uskottu suunnittelevan suhteeseen seuraavaa askelta. Hadid ja The Weeknd muuttivat lokakuussa yhteen laulajan New Yorkissa sijaitsevaan luksusasuntoonsa, ja sen jälkeen Bella piti kuukausia hiljaisuutta julkisuudesta.

View this post on Instagram

I love the sun💛

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Maailman halutuimmaksi supermalliksi viime vuosina noussut supermallien ykkönen on nyt poseerannut tyylikkäässä kuvassa vähäpukeisena. Hänen bikinipeppunsa varasti kuvassa kaiken huomion, eikä kuva ole ainoa neitokaisen tuoreista poseerauksista.

View this post on Instagram

wish you were here .💙

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

View this post on Instagram

💙💙💙

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

View this post on Instagram

@calvinklein

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Huippumalli Bella Hadidilla ja poptähti The Weekndillä on pitkä historia toistensa kanssa. The Weeknd, oikealta nimeltään Abel Makkonen Tesfaye, ja Hadid alkoivat sueurustelemaan ensi kerran vuonna 2015. Tämän jälkeen poptähti seurusteli 10 kuukautta Selena Gomezin kanssa, kunnes hän palasi yhteen Hadidin kanssa.