Superautojen Atlantic Road Trip takana – Uniikki: ”Jätti melkein sanattomaksi”

Autot Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjois-Euroopan upeimpiin autotapahtumiin lukeutuva Atlantic Road Trip ajettiin tänä vuonna Oslosta Tukholman kautta Turkuun ja Helsinkiin. Sieltä matka jatkui vielä Tallinnaan ja Pärnun maisemiin. Stara seurasi 50 superauton saattueen etenemistä päivittäin. Mukana oli myös räppäri Uniikki.

Porschellaan road tripille osallistunut Uniikki kuvasi samalla tiimeineen musiikkivideota uuteen Hevosii-singleensä, joka julkaistaan myöhemmin. Viikko tien päällä hyvässä seurassa teki vaikutuksen uniikkiin.

Atlantic Road Trip 2019, Kuva: @fannzu & Fanny Saarelainen
Atlantic Road Trip 2019, Kuva: @fannzu & Fanny Saarelainen
Atlantic Road Trip 2019, Kuva: @fannzu & Fanny Saarelainen
Atlantic Road Trip 2019, Kuva: @fannzu & Fanny Saarelainen

– Oli kyllä mieletön reissu ja yksi hienoimmista ever. Tosi hyvää jengiä ja ryhmädynamiikka oli huikea. Jätti melkein sanattomaksi. Nyt ei tiedä mitä aamuisin tekee, kun ei tarvitse herätä seitsemän-kahdeksan aikaan ajamaan, Uniikki kommentoi Staralle reissun tunnelmiaan.

Suomessa Atlantic Road Trip ei viipynyt pitkään, sillä etappiin kuului ajo Turusta Helsinkiin, josta superautot suuntasivat lounaan jälkeen jo iltalaivalla Tallinnaan. Siellä oli ohjelmassa railakkaat juhlat, kuten myös päätöspäivän kohteessa Pärnussa.

– Loppureissu meni hienosti. Sekä Tallinnassa että Pärnussa oli hienot bileet järkätty molempiin. Etenkin Pärnun loppugaala oli todella hieno. Meidät kuljetettiin kaupungin ulkopuolelle bussilla ja oltiin sellaisessa upeassa rantamestassa. Siellä järjestettiin sitten päätösgaala.

Atlantic Road Trip 2019, Kuva: @fannzu & Fanny Saarelainen
Atlantic Road Trip 2019, Kuva: @fannzu & Fanny Saarelainen
Atlantic Road Trip 2019, Kuva: @fannzu & Fanny Saarelainen
Atlantic Road Trip 2019, Kuva: @fannzu & Fanny Saarelainen

Gaalan palkintosade ulottui myös Suomeen, sillä Uniikki palkittiin erikoispalkinnolla.

– Minulle siunaantui avovaimon kanssa Atlantic Road Trip Special Award -pysti siitä, että oltiin ensikertalaisia. Päästiin heti tosi hyvin jengiin mukaan ja pidettiin positiivista vibaa yllä. Olin tosi otettu palkinnosta. Bailattiin ties kuinka myöhään aamuun saakka, Uniikki kertoi.

Päätösbileiden aikaan Pärnun alueelle sattui upea kesäkeli, joten Uniikki päätti siirtää kotiinpaluutaan hieman ja jäädä nauttimaan virolaisten vieraanvaraisuudesta muutamien muiden autokuntien tavoin.

– Tein peliliikkeen ja jäin Pärnuun vielä yhdeksi yöksi, eli en lähtenyt heti seuraavana päivänä ajamaan kotiin. Osa muutakin jengiä jäi sinne. Chillattiin vielä yksi päivä siellä.

Atlantic Road Trip 2019, Kuva: @fannzu & Fanny Saarelainen
Atlantic Road Trip 2019, Kuva: @fannzu & Fanny Saarelainen
Atlantic Road Trip 2019, Kuva: @fannzu & Fanny Saarelainen
Atlantic Road Trip 2019, Kuva: @fannzu & Fanny Saarelainen

– Meillä on kuskien WhatsApp-ryhmä ja siellä oli hauska kun jäi sellainen fiilis, että kaikki oli jotenkin todella fiiliksissä tästä reissusta. Mukana oli jengiä 16 eri maasta. En selvästikään ollut ainoa, sillä kaikki olivat samoilla linjoilla. Uskomaton kokemus ja toivottavasti päästään mukaan taas ensi vuonna, suosikkiräppäri toivoo.

Staran Atlantic Road Tripin materiaalit tuottavat reissussa mukana olevat Orava Media sekä extreme-kuvaukseen erikoistunut Fanny Saarelainen, jota voi seurata Instagramissa nimimerkillä @fannzu. Lisätietoja verkkosivuilta www.fannzu.com.