Miamin muskelinainen opastaa: ”Näin saat täydellisen takapuolen!”

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Isot takapuolet ovat jyränneet muodissa jo pitkään. Muhkeat pakarat eivät ole automaattisesti lihavuuden symboli, vaan nyt on trendikästä treenata peppu pyöreäksi. Miamissa asuva lihaskimppu Rahki Giovanni näyttää mallia treenipepun saavuttamisesta.

Hoikka vyötärö yhdistettynä muhkeaan peppuun aiheuttaa upeasta ulkonäöstään huolimatta päänvaivaa. Muodokkaiden naisten voi olla vaikeaa löytää vaatteita, jotka istuisivat kauniisti heidän yllään. Usein ongelmana on se, että vyötäröstä sopivat housut eivät nouse ylös takapuolen kohdalta. Jos housut mahtuvat ylös asti, saattavat ne jäädä pussille tai lahkeet ovat liian pitkät.

Farkkujen ostaminen lienee kaikista hankalin tehtävä isopeppuiselle. Siksi moni jättipeppuinen nainen tyytyy pukeutumaan hameisiin ja kangashousuihin tai strechiin. Takapuolen treenaaminen vaatii runsaasti kyykkyjä ja lihaskuntoharjoituksia osana terveellisiä elintapoja. Sinnikkyys palkitaan parhailla pakaralihaksilla. Apua kannattaa pyytää ammattilaiselta oikeanlaisen treeniohjelman saamiseksi.