Breaking Bad -elokuva Netflixiin lokakuussa – traileri julkaistiin nyt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ylistetyn Breaking Bad -sarjan tarina jatkuu elokuvan muodossa. El Camino: A Breaking Bad Movie saa ensi-iltansa Netflixissä 11. lokakuuta. El Camino paljastaa, mitä Aaron Paulin näyttelemälle Jesse Pinkmanille tapahtui Breaking Badin jälkeen.

Elokuvassa hänen täytyy hyväksyä menneisyytensä saavuttaakseen jonkin sortin tulevaisuuden. Esimakua elokuvasta saadaan tuoreen trailerin muodossa. Siinä poliisi yrittää turhaan saada tietoa Pinkmanin olinpaikasta hänen vanhalta ystävältään, Charles Bakerin esittämältä Skinny Peteltä.

El Camino: A Breaking Bad Movien ohjaa alkuperäisen sarjan luoja Vince Gilligan. Toistaiseksi ei ole paljastetut, ketä sarjan näyttelijöistä Aaron Paulin ja Charles Bakerin ohella elokuvassa nähdään.