Ozzy Osbourne avautuu terveysongelmistaan: ”Olin tuskissani”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ozzy Osboyrne joutui taannoin perumaan kaikki loppuvuodelle suunnitellut esiintymiset. Syynä olivat ensin keuhkokuume ja myöhemmin leikkaukseen johtanut kaatuminen kotona.

Nyt Ozzy on avautunut edesottamuksistaan Rolling Stone -lehden haastettaleussa. Tähden mukaan toipuminen on ollut kivuliasta ja hidasta. Hän yrittää kuitenkin olla optimistinen parantumisen suhteen, ja toivoo voivansa jatkaa esiintymistä ensi vuoden tammikuussa.

– Ensimmäisten neljän kuukauden ajan olin aivan tuskissani. Se oli pahempaa kipua kuin mikään mitä olen koskaan kokenut. Olen fysio- ja toimintaterapiassa, mutta edistys tapahtuu erittäin hitaasti, Ozzy kuvaili.

– En voi kuvailla kuinka avuton oloni oli. Jouduin käymään vessassa rollaattorin avulla. Hoitajien piti olla paikalla kaiken aikaa. Pelkkä sairaalassa oleminen voi saada sinut järjiltäsi. Onneksi en halvaantunut onnettomuudessa, sillä muuten en olisi enää täällä, rocktähti avautui.