Seksiä BB-talossa! Peitto heilui yön tunteina

Big Brother · Terhi Piiroinen

Big Bortherin ensimmäinen pariskunta on syntynyt. 24-vuotias Jukka ja kolmekymppinen Eeva-Leena on kiehnänneet toisissaan viime päivät. Viime yönä he päättivät nukkua yhdessä olohuoneessa, jonne he rakensivat söpön pesän tyynyistä ja peitoista.

Kovasti lähentynyt pari siirtyi olohuoneeseen aamuyöllä ja ryhtyi suutelemaan. Mikrofonit senkun rapisivat, kun kaksikko nautti toistensa seurasta. Kamerat kääntyivät kuvaamaan olohuoneessa roihuavaa digitakkaa pian sen jälkeen, kun Eeva-Leena siirtyi hajareisin Jukan päälle. Mikrofonin nauhottamista äänistä voisi päätellä, että talossa harrastettiin ensimmäisen kerran seksiä.

Eeva-Leena ja Jukka miettivät session jälkeen, että joitakin ihmisiä saattaa ärsyttää heidän läheisyys. Molemmat saivat asukkailta yhteensä viisi nimeämispistettä äänestyksessä. He ovat olleet sinkkuja ennen taloon saapumista.