Hylje avusti huumerinkiä jahdanneita poliiseja – pysäytti salakuljettajien pakomatkan!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Suurikokoisesta hylkeestä on ollut yllättävää apua poliisille. Se teki oman osansa huumeita salakuljettaneiden miesten pysäyttämisessä Australiassa.

Poliisit tekivät ratsian Burton Islandille, jossa salakuljettajat piilottelivat huumeita. Merilevän alle oli piilotettu yli tonnin edestä kokaiinia ja ekstaasia. Niiden arvo katukaupassa olisi ollut jopa miljardi australian dollaria.

Salkuljettajat Antoine Dicenta ja Graham Palmer yrittivät paeta poliisien saapuessa saarelle. Pakomatkansa aikana he herättivät tiellään nukkuneen isokokoisen hylkeen, joka alkoi karjumaan miehille raivoissaan.

Poliisin mukaan salakuljettajien täytyi joko kohdata hylkeen raivo tai antautua virkavallalle. He valitsivat jälkimmäisen vaihtoehdon. Myös kolme muuta huumerinkiin kuulunutta miestä on sittemmin pidätetty, uutisoi Independent.