Some nauraa Kanye Westin uutuuskengille: ”Yeezy Crocsit”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppärinä alunperin tunnetuksi tullut Kanye West on sittemmin paistatellut julkisuudessa paitsi Kim Kardashianin aviomiehenä myös Yeezy-kenkämerkkinsä myötä. Hittikenkiä lanseerannut supertähti on nyt joutunut yllättäen sosiaalisen median naurun aiheeksi.

Syynä on Yeezy Mafian paljastamat vuodetut valokuvat Yeezy-kenkien tulevasta mallista. Sen kerrotaan olevan nimeltään Yeezy Foam Runner. Markkinoille uutuuskenkien on määrä tulla vuoden 2020 aikana.

Kevyissä muovisissa jalkineissa on runsaasti reikiä, joten sosiaalisessa mediassa niitä verrattiin saman tien Crocs-kenkiin. Niinpä ne ovat jo ennen lanseeraustaan saaneet lempinimen Yeezy Crocs. Eilen tuo termi nousi Twitterissä jopa maailman suosituimpien listalle.

https://twitter.com/TeamKanyeDaily/status/116945886932989132