Demi Rosen rintavako saa nielaisemaan – tämä illallisseura vetäisi hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut. Tällä kertaa Rose esittelee miltä näyttää illallisella.

Taannoin puolialastomana Yhdysvalloissa Burning Man -festivaaleilla juhlinut Demi on nyt suunnannut Lontooseen, jossa hänet kuvattiin illallisella seuralaisen näkökulmasta. Rintavan kaunottaren kaula-aukko oli sitä kokoluokkaa, että seuralainen saa hetken nieleskellä.

View this post on Instagram

Happy girl 🥰

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

24-vuotias Demi Rose ylitti äskettäin syksyllä 2019 kymmenen miljoonan someseuraajan rajapyykin, ja hän juhlisti sitä luonnollisesti tarjoamalla seuraajilleen tyylikkään ja vähäpukeisen valokuvan itsestään. Sittemmin somesuosio on jatkanut kasvuaan, ja kuvien perusteella lienee selvää miksi.