Poikabänditähden raju syytös – manageri käytti seksuaalisesti hyväkseen?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

X Factor -ohjelmasta poptähdeksi ja näyttelijäksi noussut Ricky Garcia on nostanut oikeustoimet ex-manageriaan ja tämän Hot Rock Media -yhtiötävastaan. Tähden hän joutui vuosia Joby Harten seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi.

Kanteessa Harten kerrotaan raiskanneen Garcian ensi kerran hänen ollessaan 12-vuotias. Tämän jälkeen hyväksikäyttö oli jatkunut lähes viikottain. Garcia kutsuu ex-managerin toimineen tyypillisin pedofiilin elkein.

– Harten kohteena olivat taloudellisesti ja henkisesti suojattomat esitenit ja heidän vanhempansa. Hän groomasi ja vietteli lapsen äitiä saadakseen hänen suojat alas ja päästäkseen käsiksi poikaan, kanteessa kerrottiin Metro-sivuston mukaan.

Ricky Garcia valittiin Forever in Your Mind -poikabändiin X Factor -ohjelman kautta. Hän on näytellyt muun muassa Disneyn Best Friends Whenever -sarjassa ja Netflixin Alexa & Katie -sarjassa.