Simpsonien tuottaja J. Michael Mendel kuollut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Palkittu pitkän linjan animaatiotuottaja J. Michael Mendel on kuollut. Hän oli menehtyessään 54-vuotias. Tuottajan kuolinsyytä ei ole toistaiseksi paljastettu. Mendel tunnetaan parhaiten Simpsonit ja Rick and Morty -sarjojen tuottajana.

Hän työskenteli Simpsoneiden parissa heti sarjan alusta saakka ensin apulaistuottajan ja myöhemmin tuottajan roolissa. Rick and Morty -sarjassa Mendel työskenteli linjatuottajana vuodesta 2013 saakka. Hän sai uransa aikana kolme Emmy-palkintoa työstään Simpsoneissa ja yhden Emmy-palkinnon työstään Rick and Mortyssä.

– Sydämeni on särkynyt Mendelin perheen puolesta. En tiedä mitä teen ilman häntä. Olen murtunut, Rick and Mortyn toinen luoja Justin Roiland kuvaili uutista Twitterissä.