Isä otti lapsen mukaan ryöstökeikalle – poliisi pidätti rysän päältä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Osa vanhemmista ottaa jälkikasvuaan työpaikallensa mukaan. Tenavat oppivat samalla asioita vanhempiensa ammatista ja pääsevät kurkistamaan aikuisten työelämään. Entäpä sitten, kun ammattina on rikollinen?

Floridalainen mies on varsinainen vuoden isä otettuaan lapsensa töihin mukaan. The Smoking Gun kertoo 32-vuotiaan Joseph McIntoshin lähteneen ryöstökeikalle 23-vuotiaan ystävänsä kanssa. Mukana oli myös McIntoshin 11-vuotias poika.

Ryöstön kohteena oli St. Petersburgissa sijaitseva omakotitalo. Poliisit saapuivat paikalle kreivin aikaan ja pidätti talon kuistilla olleen McIntoshin. Miehen kädessä oli kiinteistöstä anastettuja tavaroita. Poika kertoi, että hänen isänsä oli pakottanut hänet mukaan.