Emily Ratajkowski säästi kangasta uimapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kärkikaartin supermalleihin jo vuosien ajan lukeutunut Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

Taannoin muhkeita kainalokarvojaan sosiaalisessa mediassa esitellyt kaunotar nähdään nyt esittelemässä melko niukka, mutta tyylikästä uimapukua joka on kuin tehty kahdesta kapeasta liinasta.

28-vuotias Emily Ratajkowski on toiminut myös näyttelijänä, sillä hän tähdittää Cruise-elokuvaa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.

View this post on Instagram

flip book

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on