Pikkutyttö automuseossa – kommentoi autoja omintaiseen tapaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nettiin on julkaistu video, jolla nähdään isänsä kanssa automuseossa vieraileva pikkutyttö. Lapsi näyttää olevan kiinnostunut ainoastaan ajoneuvojen väreistä, ja tekee sen selväksi myös videolla. Hän kommentoi autoja.

Pikkutyttö huutaa tunteella jokaisen ajoneuvon värin auton edessä seistessään. Hänelle kaikki autot ovat vain autoja, mutta väri tekee niistä spesiaalin. Moni voi samaistua pikkutytön museovierailuun, sillä toisinaan näyttelyt eivät kiinnosta kävijäänsä.

Suomessa on lähes tuhat museota, joita ylläpitävät yksityishenkilöt, yhdistykset ja yritykset. Suomessa on oma museonsa muun muassa kahvikupeille, tapeteille ja vakoojille. Lapset kannattaa viedä museoon, jossa on heitä kiinnostava aihealue.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.