Ana Braga niukassa asussa kaupungilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä aikoinaan tutuksi tullut brasilialainen Playmate Ana Braga on viime aikoina säväyttänyt esiintymällä niukoissa asuissa julkisesti. Uimarantojen lisäksi kurvitar nähdään usein paljastavissa asuissa myös muissa yhteyksissä, kuten esimerkiksi taannoin autopesussa.

View this post on Instagram

Don’t want summer to end 😩😩😩

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

Tällä kertaa Ana Braga on yllättänyt jopa paparazzit poseeraamalla julkisella paikalla puolialastomana, eli ilman paitaa ja rintaliivejä. Intiimien paikkojensa peittona hänellä oli ylävartalossaan ainoastaan farkkuhaalarien ohuet olkaimet.

View this post on Instagram

Doing anything fun this weekend❓

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

Brasilian Rio de Janeirosta kotoisin oleva Ana Braga on asunut Yhdysvalloissa yli 20 vuoden ajan, ja on kertonut omilla verkkosivuillaan rakastavansa maata. Blondi on tanssinut ammatikseen Pitbullin, Lil Johnin ja Gloria Estefanin leivissä. Hänet on myös nähty kotimaansa ja Romanian Playboy-lehdissä sekä FHM ja Maxim -lehtien sivuilla. Ipanemassa varttunut Ana asuu tällä hetkellä Las Vegasissa.