Tästä ei huutosakki parane – kuin elävä mainostaulu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Perinteiset huutosakit pyrkivät kannustamaan suosikkijoukkueensa voittoon erilaisten esitysten avulla. Esimerkiksi jääkiekkopeleissä nähdään kannatustansseja viehkeään tyyliin kauniskasvoisten naisten esittäminä.

Nyt nettiin on julkaistu video, jolla nähdään eteläafrikkalaisen koulun oppilaiden suorittama kannatusesitys. Oppilaat ovat valmistelleet katsomoon performanssin, mikä välittyy parhaiten vastapuolella olevaan katsomoon. Oppilaat laulavat kovaan ääneen ja muodostavat samalla kuvioita ryhmässään vaihtamalla mustaa ja valkeaa vaatetusta.

South African High Schoolin oppilaat ovat kannustamassa oppilaitostaan koulujenvälisissä kilpailuissa. Lukiolaiset ovat varmasti harjoitelleet näyttävää show’ta pitkään ennen kilpailua.