433 Nigel-nimistä kerääntyi yhteen – yrittivät rikkoa ennätyksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian Worcestershiressä sijaitsevassa baarissa järjestettiin tilaisuus, jossa nimenhuudolle ei ollut tarvetta. Fleece Inn -kuppilaan kokoontui 433 Nigeliä.

Erikoisen tapahtuman järjesti ravintolan omistaja, 56-vuotias Nigel Smith. Taustalla oli järkytys siitä, ettei yhtäkään lasta ristitty Nigeliksi vuonna 2016. Smith pelkää Nigelin suosion vähenemisen olevan Brexit Party -puolueen johtajan, Nigel Faragen syytä.

Nigel-nimensä todistamaan pystyneet saivat ilmaisen tuopillisen olutta. Tapahtuman tavoitteena ei ollut ainoastaan juhlistaa Nigel-nimeä ja pyrkiä parantamaan sen mainetta. Tavoitteena oli myös päästä Guinnessin ennätystenkirjaan ja kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen, uutisoi Independent.

 

Publiée par The Fleece Inn, Bretforton sur Samedi 28 septembre 2019