Mitä nyt taas? Teinivaimo alastomana – rinnat lääkepurkkien peitossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Courtney Rx -nimisen levyn julkaiseva glamourtähti Courtney Stodden on julkaissut uusia promokuvia Instagramiin. Nainen on peittänyt paljaat rintansa pilleripurkeilla ja elmukelmulla.

Hän aikoo julkaista tulevan albuminsa osissa. Ensimmäinen osio julkaistaan tällä viikolla ja Courtney Stodden kertoo levyn kuvastavan hänen elämäntarinaansa. Kolme osaa paljastaa hänen todellisen luonteensa ja Stodden hehkuttaa, että on vihdoinkin täysin oma itsensä. Naisen musiikillista tuotantoa suunnataan erityisesti vaihtoehtoklubien soittolistoille.

Mielenterveysongelmista ja vääristyneestä kehonkuvasta kärsinyt Courtney Stodden nousi julkisuuteen 16-vuotiaana avioiduttuaan vuosikymmeniä vanhemman näyttelijä Doug Hutchinsonin kanssa. Hän erosi miehestä muutama vuosi sitten ja on sen jälkeen panostanut laulajan uraansa ja terveemmän minäkuvan rakentamiseen.