Murtomies väsähti kesken keikan Tampereella – poliisi löysi koulun näyttämöltä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Murtomiehet saattavat hakeutua lämpimiin sisätiloihin pelkästään nukkumista varten. Päihteitä käyttävät eivät välttämättä osaa hakeutua kotiinsa, mikäli heillä sellaista edes on. Yksi sankari sammui koulun näyttämölle Tampereella.

Sisä-Suomen poliisilaitokselta kerrotaan, että poliisipartio sai keskiviikon puolella kello 01:04 hätäkeskukselta tehtävän, jonka mukaan Tampereen Kuokkamaantiellä sijaitsevasta koulusta tulee murtohälytys. Poliisit lähtivät tarkastamaan hälytystä. Yllätys oli melkoinen, kun murtovaras löydettiin sammumistilassa.

Vahvasti päihtynyt nelikymppinen mies löydettiin koulun liikuntasalin näyttämöltä. Hänellä oli myös voimassa olevia etsintäkuulutuksia. Mies kuljetettiin päihtymyssäilöön. Rikosilmoitus kirjattiin varkauden yrityksestä.