Phil Collins putosi lavalta – keikoille pyörätuolissa jo ennen esiintymistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Fanit ovat huolissaan pitkän linjan muusikko Phil Collinsin terveydentilasta. Syynä on tähden heikko fyysinen kunto. 68-vuotias Collins oli esiintymässä Pohjois-Carolinan Charlottessa osana Not Dead Yet -kiertuettaan.

Jo valmiiksi huonokuntoisen oloinen tähti putosi lavalta seuratessaan poikansa Nicolasin esittämää rumpusooloa. Avustajat kuljettivat Collinsia pyörätuolissa jo ennen kaatumista. Esiintymislavalla hän liikkui kävelykepin avustuksella. Tähti on kuitenkin Mirror-lehden mukaan jatkanut kiertuettaan takaiskuista huolimatta.

Phil Collins ilmoitti vuonna 2011 vetäytyvänsä eläkkeelle musiikista. Hiteistä kuten In the Air Tonight ja Another Day in Paradise tunnettu tähti kuitenkin pyörsi myöhemmin päätöksensä.