Metrossa laulanut koditon viraalivideolle – saa nyt levytyssopimuksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Internet on täynnä tarinoita, joissa ihmiset ovat saaneet elämänsä mullistavia tarjouksia sen jälkeen, kun he ovat esitelleet taitojaan sosiaalisessa mediassa. Tuorein tapaus on tästä upea esimerkki, sillä metroasemalla videolle kuvattu nainen on nyt saamassa levytyssopimuksen.

Kyseessä on venäläissyntyinen Emily Zamourka, joka on saanut klassisen musiikin koulutuksen. Hän muutti Yhdysvaltoihin 20 vuotta sitten ja päätyi kodittomaksi sairastuttuaan. Nyt hänet kuvattiin laulamassa Puccinin oopperaa, ja videosta tuli kansainvälinen nettihitti.

Video päätyi lopulta myös levy-yhtiön johtajien korviin, ja yhtiö on nyt esittänyt naiselle levytyssopimusta. Aika näyttää tuleeko Zamourkasta vielä aidosti levyttävä artisti ja jopa kansainvälinen suosikkiartisti.

https://www.facebook.com/watch/?v=385431338791803