Mies valmisti kolme valepommia – halusi päästä Piers Morganin haastateltavaksi

Ohhoh! · Tim Isokivi

27-vuotias brittimies on herättänyt laajamittaista paniikkia päästäkseen fanittamansa tv-toimittaja Piers Morganin haastateltavaksi. Hän jätti tekopommeja ympäri Manchesteria.

Thanasis Joel piilotti tekaistun pommin Manchesterin Oldhamin kirjaston vessaan. Hän ilmoitti asiasta poliisille, mikä johti alueen evakuointiin ja pommiryhmän lähettämiseen paikalle. Sekä kirjastoon jätetty että miehen repussa olleet kaksi muuta laitetta osoittautuivat valepommeiksi.

Poliisi löysi Joelin hallusta kirjeen, joka oli osoitettu Piers Morganille. Siinä mies kertoi kärsivänsä mielenterveysongelmista, sijoittaneensa Manchesteriin valeräjähteitä ja haluavansa Morganin haastateltavaksi.

Joelin pidätyshetkellä käyttämään paitaan oli listattu tunnettujen joukkosurmaajien ja valkoisen ylivallan kannattajien nimiä. Miestä saattaa odottaa teostaan maksimissaan seitsemän vuoden tuomio, uutisoi Manchester Evening News.