Jättirintaisen Martinan ensimmäinen hääpäivä – suomalainen sauna hulppeassa sviitissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksalainen Martina Big avioitui vuosi sitten elämänsä suurimman rakkauden ja teiniajoista rinnalla kulkeneen Michaelin kanssa. Kaksikko meni naimisiin Havaijilla, mutta ovat nyt viettäneet ensimmäistä hääpäiväänsä Saksassa. Martina sai lahjaksi yön luksustason sviitissä.

– Mieheni järjesti ison yllätyksen. Hän vuokrasi ison ja luksusluokan sviitin viikonloppuna. Sviitissä oli oma privaatti spa-osasto, poreallas, suomalainen sauna ja höyrysauna. Ainoastaan meille kahdelle. Olen todella onnellinen, Martina Big kirjoitti kuvaan Facebookissa.

Hän julkaisi myös videon sviitistä, jossa on hulppeat olosuhteet hääpäivän viettämiselle. Martina on videolla ainoastaan bikineissä, joten ylisuuret rinnat nousevat myös pääosaan. Martina on saanut poveensa uudet implantit, joissa on nyt 6,3 litraa täytettä per rinta. Implantit on kuitenkin valmistettu hänelle mittatilaustyönä ja molempiin mahtuu täytettä huimat 20 litraa.

On the occasion of our first wedding anniversary my husband made me a big surprise :) He rented a large, luxurious…

Publiée par Martina BIG – Malaika Kubwa sur Dimanche 6 octobre 2019