Silikonibeibe langanlaihana – pyöreyttä vain rinnoissa ja turbohuulissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australian Melbournessa asuva Tara Jayne on yksi sosiaalisen median silikonimalleista. Nainen ylistää plastiikkakirurgiaa, mikä on havaittavissa myös hänen ulkoisesta habituksestaan. Hänen todella hoikkaa vartaloa rytmittää muhkeat silikonirinnat.

Tara Jayne on aina ollut laiha, mutta kuvien perusteella hän on karistanut entisestään kiloja valmistautuessaan Australian kesään. Nainen on esitellyt bikinivartaloaan sosiaalisessa mediassa peilikuvien ja -videoiden avulla. Nainen kertoo esittelytekstissään työskentelevänsä hoitajana kauneusklinikalla.

Muhkeat huulet, näyttävät meikit ja pallomainen povi on saanut naisen seuraajat ihastelemaan Tara Jaynen ulkonäköä. Nainen on vieraillut hiljattain myös Los Angelesissa. Hän on muun muassa shoppaillut Rodeo Drivella ja käynyt Lisa Vanderpumpin ravintolassa.

View this post on Instagram

Scarlet Red 🔥

A post shared by Tara Jayne (@tara_jayn3) on