Kim Kardashianin ja Kanye Westin lapsen nimi vaihdettiin viime hetkellä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuonna 2014 avioituneet Kim Kardashian ja Kanye West saivat tänä vuonna neljännen lapsen. Sijaissynnyttäjän avulla syntynyt poika sai nimekseen Psalm. Tämä ei kuitenkaan ollut pariskunnan ensisijainen nimivalinta.

Kardashianit-jaksossa on nyt paljastettu, että Kardashian-Westit olivat pohtineet nimiä, jotka alkavat räppäri-isänsä lempinimen mukaan kirjaimilla Ye. Pelkkä Ye ei kuitenkaan kelvannut, koska se ei pariskunnan mielestä ollut tarpeeksi tarkoituksellinen. Sen sijaan he pohtivat, sopisiko Yehezkel pienokaisen nimeksi Raamatun Hesekielin mukaan, People-lehti uutisoi.

Seurapiirijulkkis, 39-vuotias Kim Kardashian ja 42-vuotias räppäri Kanye West ovat neljän lapsen vanhemmat. Kaksi ensimmäistä lasta, kuusivuotias North ja kolmevuotias Saint, syntyivät perinteisesti. Kaksi nuorempaa, 1,5-vuotias Chicago ja viisi kuukautta vanha Psalm syntyivät sijaissynnyttäjän avulla.