Nicki Minaj sai upean vihkisormuksen – aviomies maksoi siitä 1,1 miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hiphopin kuningatar, 36-vuotias Nicki Minaj on ilmoitti äsken jäävänsä eläkkeelle. Pian tämän jälkeen hän kertoi menneensä naimisiin Kenneth ”Zoo” Pettyn kanssa. Hän on kertonut, että haluaa keskittyä pelkästään perheeseen.

Musiikkituottajana työskentelevä Petty on ollut rankan arvostelun kohteena rikoshistoriansa vuoksi. Miestä on syytetty muun muassa raiskauksesta. Nyt pariskunnan vihkisormukset valmistanut kultaseppä on julkaissut kuvat nimettömiä koristavista koruista.

TMZ kertoo, että Kenneth Petty on pannut haisemaan sormuksiin arviolta 1,1 miljoonaa dollaria. Nicki Minaj meni naimisiin 41-vuotiaan miehensä kanssa alle vuoden seurustelun jälkeen. Nicki Minaj on kertonut ottaneensa miehensä sukunimen osaksi omaa alkuperäistä nimeään. Hän on nykyisin Onika Tanya Maraj-Petty