Coco jättipovinen Madonna ja Ice-T verinen teurastaja – hurja kuva verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohumalli ja räppäri Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin aloitti malliransa yli 20 vuotta sitten ollessaan 18-vuotias teinityttö. Nainen on sittemmin kertonut keksineensä suurikokoisen takapuolen esittelyn jo kauan ennen Kim Kardashanin läpimurtoa.

https://www.instagram.com/p/B4VC1buprcQ/

Nyt Coco esittelee miljoonien seuraamaa kurvikasta vartaloaan Halloween-kuvassa, jossa hän on pukeutunut jättipoviseksi Madonnaksi. Aviomies Ice-T sen sijaan nähdään karmaisevana teurastajana kuin suoraan kauhuelokuvista.

Siviilissä melko tavallista perheenäidin elämää viettävä Coco kertoi taannoin lapsensa imetyksestä esimerkillisellä tavalla. Hän kertoi rakastavansa imetystä, vaikka sen alussa olikin hieman vaikeuksia. Perheen tuella hän suostui jatkamaan ja sitten siitä tuli ihastuttava rutiini, joka jatkuu yhä edelleen neljän vuoden jälkeen.

– Sinnittelin ja nyt lähes neljä vuotta myöhemmin Chanel haluaa yhä joskus rintaa. Se on nykyisin enemmän rauhoittava tekijä, sillä tietenkin hän syö jo normaalisti. Nukkumaanmenon ja päiväunien yhteydessä meillä on yhä keskinäistä aikaa, ja olen onnellinen, ettei hän ole kasvanut siitä vielä yli. Se hetki tulee olemaan surullinen. Kirjoitan tällaisista asioista www.thecocoblog.com -blogissani.

Perheenäiti ja povipommi Nicole Coco Austin voitti vuonna 1998 Miss Ujena -kilpailun Meksikossa, jonka jälkeen hän aloitti työuransa Playboy-kartanossa. Sittemmin nainen on nähty muutamissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Vuonna 2008 hän poseerasi Playboy-lehden sivuila. Nainen on naimisissa räppäri Ice-T:n, eli Tracy Lauren Marrow’n, kanssa. Pariskunnalla on Chanel-niminen tytär.