Koska talvi on kylmä: Pue pitkähihainen mekko juhliin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Sen sijaan, että pukeutuisi talven juhliin lyhythihaiseen mekkoon ja jakkutakkiin, kannattaa panostaa yhteen pitkähihaiseen mekkoon. Huivit ja bolerot ovat auttamattomasti pois muodista, mutta pitkähihaiset mekot ovat aina trendikkäitä niiden kuosista ja väristä riippuen.

Olipa kyse pikkujouluista, talvihäistä tai suuresta merkkipäivästä, kannattaa vieraan panostaa juhlavaan ulkoasuun. Naisten on kätevintä suosia pitkähihaista mekkoa, sillä tällöin ei tarvitse ylimääräisiä lämmikkeitä käsivarsille ja olkapäille.

Pitkähihaiset mekot ovat elegantteja ja tyylikkäitä. Juhlan luonteesta riippuen voi suosia joko lyhyttä mekkoa yhdistämällä sen sukkahousuihin tai pitkää, nilkkoihin asti ulottuvaa luomusta. Kokosimme alle esimerkkityylejä Instagramista.