Poliisi etsii Jopo-miestä Kemissä – vahingoitti vanhusta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Meri-Lapin poliisi pyytää yleisöltä vihjeitä liittyen aggressiiviseen mieshenkilöön, joka kävi väkivaltaisesti kiinni iäkkääseen naishenkilöön Kemin Lehtokadulla 1. marraskuuta kello 14:00-15:00 välisenä aikana. Miehen henkilöllisyys ei ole poliisin tiedossa.

Mies oli tarttunut naishenkilöä kauluksesta kiinni melkein kuristaen naista. Uhkaavasti käyttäytynyt mies oli tilanteen aikana nostanut nyrkkinsä ilmaan uhaten lyödä naista. Välikohtaus keskeytyi sivullisten väliintulon johdosta.

Paikalle pysähtyi pariskunta punaisella henkilöautolla. He olivat huomanneet vanhuksen antaman merkin tilanteesta. Autosta ulos noussut mies onnistui keskeyttämään aggressiivisen käytöksen siksi aikaa, että uhri kykeni poistumaan tilanteesta vahingoittumatta.

Hyökkääjän tuntomerkit: Mies on iältään 50–60-vuotias, pituudeltaan noin 170 senttimetriä. Hän oli pukeutunut tummiin vaatteisiin ja oli liikkeellä punaisella Jopo-merkkisellä polkupyörällä. Poliisi pyytää vihjetietoja tapaukseen liittyen ja toivoo yhteydenotot rikostutkinnan päivystysnumeroon P. 0295 466 156 arkisin kello 10:00-14:00 tai sähköpostitse osoitteeseen meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi.