Susanna Penttilän seksikäs syystalven tyyli – pelkät saapikkaat villapaidan kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joulusesonkiin valmistautuva muotialan yrittäjä Susanna Penttilä on putiikkinsa vaatemallistojen elävä mallinukke. Nyt hän on sonnustautunut jättikokoiseen villapaitaan ja yli polven ulottuviin saapikkaisiin.

Susanna Penttilä perusti ensimmäisen vaateliikkeensä ollessaan 19-vuotias. Sittemmin nainen on saavuttanut liiketoiminnallaan vankan sijan suomalaisten julkkisnaisten vaatettajana. Hän esittelee Ferrerin pukuhuoneessa omaa housutonta tyyliään paljasten reiden Instagram-faneilleen.

Ferrer-liikkeen omistava Susanna Penttilä seurustelee itseään 17 vuotta nuoremman rokkarin Ronnie Roosin kanssa. Penttilällä on myös kymmenvuotias poika.

View this post on Instagram

🍁🍂🍂

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on