Vauva syntyi yökerhossa – sai elinikäisen ilmaisen sisäänpääsyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vastasyntyneelle lapselle on annettu elinikäinen ilmainen sisäänpääsy suosittuun yökerhoon. Lapsi saa kiittää siitä äitään, joka sattui synnyttämään hänet keskellä ravintolaa.

Yllättävää tilannetta tositettiin Ranskan Toulousessa sijaitsevassa O’Club -yökerhossa hieman ennen sulkemisaikaa. Asiakkaana olleen naisen synnytys alkoi hänen ollessa tanssilattialla. Henkilökunta soitti hätänumeroon, joka neuvoi heitä avustamaan synnytyksessä.

Vauva syntyi äidin ja henkilökunnan onneksi terveenä. Klubin omistavan Marie-Helenen mukaan äiti ei juonut alkoholia oli päätynyt klubille häntä piristää halunneiden ystäviensä ansiosta. O’Clubin henkilökunnan kerrotaan heti kiintyneen uuteen äitiin ja hänen tuoreeseen vauvaansa, uutisoi Ladbible.