Airbnb-asiakas teki valituksen: Talon aave ei ollut kiltti kuten luvattiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Airbnb-majoituspalvelun toimitusjohtaja on paljastanut oudoimman yhtiön saaman valituksen. Se liittyy Stanley-nimiseen aaveeseen, jonka väitettiin kummittelevan vuokrattavassa kohteessa.

Airbnb saamassa soitossa asiakas valitti kummituksen riivaavan vuokraamaansa asuntoa ja vaati rahojaan takaisin. Majoituspalvelu otti yhteyttä vuokraajaan. Hän totesi Stanley-nimisen kummituksen kyllä asuvan talossa mutta kertoi sen olevan ystävällinen, mikä luki myös kohteen kuvauksessa.

Asiakkaan mukaan kummittelu ei kuitenkaan itsessään ollut ongelma. Hän oli jopa vuokrannut kohteen aaveen vuoksi. Asukkaita läpi yön häirinnyt Stanley ei vain ollut niin ystävällinen kuin asunnon esittelytekstissä oli väitetty.

– Miten sellaisen kiistan voi ratkaista? Tämänkaltaisten tilanteiden varalle ei ole valmiita suunnitelmia, Chesky totesi New York Post -lehden mukaan.