Sonic-elokuvasta uusi traileri – hahmoa päivitettiin fanipalautteen johdosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Segan suosittuihin Sonic the Hedgehog -peleihin perustuvan elokuvan traileri aiheutti viime keväänä kovasti keskustelua sosiaalisessa mediassa. Pelien fanit eivät olleet tyytyväisiä hahmon ulkomuotoon trailerissa. Elokuvayhtiö otti fanien antaman palautteen vakavasti ja ryhtyi nopeasti toimeen.

Palautteen jälkeen Sonic palautettiin nimittäin suunnittelupöydälle ja elokuvan kaavailtua ensi-iltapäivää siirrettiin. Nyt elokuvasta on julkaistu uusi traileri, jossa Sonic-siili muistuttaa huomattavasti enemmän peleistä tuttua versiota.

Sonic the Hedgehog -elokuvan uusi ensi-iltapäivä on Yhdysvalloissa 14. helmikuuta 2020. Sonicin äänenä toimii Parks and Recreation -sarjasta tuttu Ben Schwartz ja hahmon arkkivihollisen, Dr. Robotnikin roolissa nähdään puolestaan Jim Carrey. Sonicin fanit ovat odottaneet elokuvaa kovasti, ja sen uskotaan olevan yksi alkuvuoden elokuvahiteistä.