R. Kellyn ex-tyttöystävä: ”Hän piti minua vankina kuin eläintä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti R. Kelly on todettu syylliseksi kymmeniin seksuaalirikoksiin, kuten alaikäiseen sekaantumiseen, ihmiskauppaan ja lapsipornon levittämiseen. Nyt 52-vuotiaan miehen entinen tyttöystävä on avannut sanallisen arkkunsa liittyen seurusteluun R. Kellyn kanssa.

Vuonna 2015 laulaja R. Kellyn tavannu Jocelyn Savage on kertonut kauhutarinan ex-miehestään. Hän oli ainoastaan 19-vuotias tavatessaan R. Kellyn. Nainen lopetti collegen ja muutti miehen luokse asumaan pian tapaamisen jälkeen, Daily Beast uutisoi. Nainen ihmetteli miehensä kontrolloivaa käytöstä, mutta luuli hänen ainoastaan pitävän huolta nuoren tyttöystävän turvallisuudesta.

– Olin harhainen. Miksi kukaan pitäisi vankina rakkauden vuoksi ketää toista henkilöä kuin eläintä?, Savage myöntää nyt.

Hän tuli kaksi kertaa raskaaksi miehelle. Molemmilla kerroilla abortti suoritettiin laittomasti lääkärihenkilökunnan suorittamana R. Kellyn kotona. Laulaja kuristi naisen kerran tajuttomaksi, koska hän oli vahingossa kutsunut miestä beibi-nimityksellä sen sijaan, että olisi sanonut ”daddy” tai ”master”. Savage oli kauhuissaan, eikä hän uskaltanut kertoa asiasta kenellekään.

Grammy-voittaja R. Kelly on oikealta nimeltään Robert Kelly. Hän on 52-vuotias. Mies on käyttänyt naisia ja alaikäisiä tyttöjä seksuaalisesti hyväkseen vuosikymmenten ajan.