Nainen osti kierrätyskeskuksesta lahjan vauvakutsuille – sisällä oli kivääri

Ohhoh! · Tim Isokivi

Vauvajuhliin valmistautunut nainen sai oppia kantapään kautta, miksi lahjaksi ostetut tuotteet kannattaa tarkastaa etukäteen. Floridalainen Veronica Alvarez-Rodriguez tuli antaneeksi tulevalle äidille kiväärin.

Alvarez-Rodriguez oli löytänyt Goodwill-kierrätyskeskuksesta paketin, jonka hän luuli sisältäneen upouuden Baby Einstein -sitterin. Baby shower -juhlissa häntä ja muita juhlijoita odotti kuitenkin järkytys. Laatikosta paljastui Mossberg 715T -puoliautomaattiase.

Tuleva äiti ja juhlavieraat eivät voineet kuin nauraa yllätykselle. Paikalle hälytetyt poliisit tutkivat sekä aseen että sen lahjaksi antaneen pariskunnan. Mikäli kiväärin omistajaa ei tavoiteta, saa Alvarez-Rodriguez CNN-uutissivuston mukaan halutessaan pitää sen.

 

💰When you go to the Goodwill for a baby shower gift thinking you got a good deal on a bouncer ($10) not even opened and…

Publiée par Veronica Alvarez-Rodriguez sur Dimanche 1 décembre 2019

Publiée par Crestview Police Department sur Mercredi 4 décembre 2019