Eksoottinen tanssija suuttui – potkaisi pomoaan nivusiin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Aamuvarhaiseen työvuoroon floridalaiselle Sinsations-strippiklubille saapunut Lakiesha Ortiz suuttui työnantajalleen, koska mies oli pyytänyt naista poistumaan. Syynä oli naisen vahva humalatila.

Clearwaterissa työvuoroaan aloitellut 35-vuotias Ortiz ei ollut mielissään pomonsa käskystä mennä kotiin. Nainen heitti lasisia olutpulloja kohti työnantajaansa Mark Kachuchaa. Sen jälkeen nainen heitti miestä laseilla.

Kun aikuisviihdeklubin vartijat puuttuivat stripparin riehumiseen, potkaisi Ortiz Kachuchaa korkokengällään suoraan miehen nivusiin. Hänellä oli jalassaan korkeakorkoiset stripparikengät. Hän potkaisi vielä kaksi kertaa myöhemmin pomoaan, joista viimeisin kerta tapahtui poliisien silmien edessä. Humalainen tanssija joutui putkaan selviämään, The Smoking Gun uutisoi.