Lähetti toi paketin terassille – korjasi samalla jouluvalot

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Valvontakameralla varustettu ovikello on kuvannut erään pakettilähetin hyvän työn. Joulukiireestä huolimatta lähetillä oli aikaa korjata tuulessa kaatuneet joulukoristeet. Teko ikuistui ovikameran kuvaamalle videolle.

Yhdysvaltojen Indioanassa pakettinsa saanut talonomistaja toivoo, että tavoittaisi ystävällisen UPS-kuljetusliikkeen lähetin. Tuuli oli heitellyt valokoristeet omakotitalon terassille, joten samalla kun lähetti kantoi paketin ovensuulle, järjesteli mies myös terassin koristeet kuntoon. Asiakas ei ehtinyt ovelle kiittämään kuljettajaa kasvostusten.

– Hän käytti aikaansa koristeiden korjaamiseen, vaikka rekkansa on varmasti täynnä asiakkaille toimitettavia paketteja ennen kuin hän pääsee työvuorostaan kotiin, videon julkaissut kertoo.