Lentoaseman joulukuusi valmistettiin takavarikoiduista esineistä

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jouluisiin tunnelmiin voi päästä laittamalla tarpeettomat esineet uusiokäyttöön. Liettualaisella lentoasemalla niiden avulla on syntynyt kokonainen joulukuusi. Vilnan lentoaseman joulukuusi ei ehkä ole aito mutta sitäkin enemmän katseita keräävä.

Se on valmistettu koneisiin nousseilta matkustajilta takavarikoiduista esineistä. Joulukuusi koostuu muun muassa sadoista saksista, veitsistä ja tupakansytyttimistä. Se toimii samalla muistutuksena matkustajille siitä mitä lentokoneisiin ei kannata yrittää ottaa mukaan.

– Jos ette halua henkilökohtaisten kiellettyjen esineidesi päätyvän ensi vuoden joulukuuseen, kannattaa tarkistaa mitä seuraavalle matkalle saa ottaa mukaan, lentokenttä tiedotti.

 

Linkedin