Härski temppu supermarketissa – mies masturboi naisen päälle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen Elias Flor tullaan aina muistamaan miehenä, joka masturboi vieraan naisen takamukselle Walmartin leluhyllyllä. Teko tapahtui eräänä perjantai-iltana Winter Havenin kaupungissa.

Walmart-kauppakeskuksessa asioinut nainen oli katsellut leluja yhdessä 12-vuotiaan poikansa kanssa. The Smoking Gun kertoo, että 19-vuotias Elias Flor oli ollut kauppakeskuksen vessassa, josta se oli siirtynyt leluosastolle. Hän oli ottanut sukupuolielimensä esiin ja mennyt naisen taakse.

Leluja katsellut nainen ei huomannut tekoa, mutta hänen poikansa järkyttyi Florin teosta. Hän myös näki, kuinka nuori mies ejakuloi hänen äitinsä takamukselle. Flor poistui paikalta ja poika kertoi äidilleen tilanteesta.

Poliisit ryhtyivät selvittämään asiaa. Flor ilmottautui itse poliisille sen jälkeen, kun hänen kuviaan julkaistiin mediassa. Masturboitsija on pidätetty ja toimitettu lääninvankilaan odottamaan tuomiotaan 25.500 dollarin takuusummaa vastaan. Alaikäisen läsnäolo koventanee tuomiota.

Poliisi