Postinjakaja jäi eläkkeelle – asukkaat järjestivät kyläjuhlat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin oli aikoinaan tilanne, jolloin yhteisössä tunnettiin kaikki siihen kuuluneet henkilöt. Jokaisella kylällä oli oma lääkäri, kauppias, poliisi ja postimies. Nyt eräs amerikkalainen naapurusto on järjestänyt alueensa omalle postinjakajalle juhlan miehen eläköitymisen kunniaksi.

Floyd Martin on jakanut postia 35 vuotta. Hän oli etenkin alueen lasten suosikki, sillä mies jakoi pienille postin odottajille tikkareita. Hänestä tuli osa ihmisten tavallista arkea. Kun alueen asukkaat saivat tietää Floyd Martinin eläköitymisestä, päättivät he järjestää miehelle yllätyksen, johon osallistui koko jakoreitin väki.

Ihmiset koristelivat postilaatikkonsa Floydin kunniaksi. He kiittivät postinjakajaa vuosien työstä ja antoivat hänelle lahjoja. Lopulta he viettivät ikimuistoisen päivän juhlien postinjakajan eläköitymistä koko naapuruston voimin.

– Nämä ovat minun ihmisiä ja rakastan heitä. En uskonut ensin, että ihmiset järjestivät tämän kaiken minua varten. Rakastan tätä naapurustoa ja näitä ihmisiä, Floyd kertoo kauniista hetkestä liikuttuen.

– Olen todella otettu.