Joulun ihme – isä heräsi kuukausien koomasta juuri ennen joulua

Ohhoh! Terveys · Tim Isokivi

Vakavaan onnettomuuteen joutuneen miehen perheessä on juhlistettu joulun ihmettä. Yhdysvaltojen Nebraskassa asuva Tony Belt heräsi koomasta juuri ennen joulua. 39-vuotias kolmen lapsen isä ja purppurasydämen asepalveluksessa saanut Tony joutui syyskuussa työpaikkaonnettomuuteen.

Hän joutui koomaan pudottuaan saksinostimilta. Lääkärit eivät uskoneet miehen toipuvan tapahtuneesta. Vain päiviä ennen joulua Tony alkoi kuitenkin avaamaan silmiään. Hän kykeni pian kommunikoimaan perheenjäsenten kanssa eleillä ja osaa muodostaa jo sanoja. Tony on parhaillaan fysioterapiassa.

Tonyn Kyli-vaimon mukaan perhe piti huolen siitä, että miehen sairaalahuone olisi jouluisa heräämisen myötä. Huoneen seiniä koristavat nyt ystäviltä ja sukulaisilta saadut joulukortit, uutisoi ABC 7.

 

We got a big surprise with Santa 🎅🏼 coming this morning. It was so wonderful for the boys, Santa and his elf even left…

Publiée par Kyli Belt sur Samedi 21 décembre 2019