Jenna Dewan raskaana – saa uuden miehensä kanssa perheenlisäystä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja tanssija Jenna Dewan ja Channing Tatum muodostivat yhdessä unelmapariskunnan. He olivat yhdessä noin kymmenen vuotta, minkä jälkeen he päättivät erota. Julkkisparin ero tuli faneille yllätyksenä, mutta ainakin Jenna Dewan on päässyt jo elämässään eteenpäin ja löytänyt itselleen uuden rakkauden.

Jenna Dewan alkoi viime syksynä seurustelemaan Steve Kazeen kanssa. Pariskunta alkoi nopeasti odottaa perheenlisäystä naisen tullessa raskaaksi. People-sivuston mukaan tuore pari odottaa vauvaa innoissaan, minkä lisäksi myös kuusivuotias Everly-tytär on tulevasta isosiskon roolista innoissaan.

Dewanin mukaan Everly on ottanut isosiskon roolinsa todella vakavasti. Pikkutyttö on jo alkanut valmistautumaan yövalvomiseen ja kertonut äidilleen, että hän aikoo laulaa vauvalle rauhoitellakseen pikkuista kun hän itkee öisin.

View this post on Instagram

❤️🌈

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on