Suvi Pitkänen vaihtaa alaa – keskittyy radiotoimittajan työhön

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mallina, kauneuskonsulttina ja DJ:a itsensä vuosikausien ajan elättänyt suomalaisjulkkis Suvi Pitkänen opiskelee parhaillaan Laajasalon opistossa medialinjalla. Uusiin urasuunnitelmiin kuuluu myös se, että hän on lopettanut osittain kauneusalalla työskentelemisen.

– Hieman haikein mielin kirjoitan tätä päivitystä, mutta niin se menee että täytyy osaa oikeasssa kohdassa päästää irti. Irti pitää myös päästää saavuttaakseen jotain muuta ja uutta, Pitkänen kirjoittaa Instagramissa ja kertoo lopettaneensa The Look -klinikan palveluksessa.

Suomalaisissa realityohjelmissa esiintynyt Suvi Pitkänen aloittaa ensi viikolla työharjottelunsa. Lisäksi hän kertoo Instagramissa ensimmäisen oman biisinsä olevan valmis ja julkaisukelpoinen.

View this post on Instagram

Hieman haikein mielin kirjoitan tätä päivitystä, mutta niin se menee että täytyy osaa oikeasssa kohdassa päästää irti. Irti pitää myös päästää saavuttaakseen jotain muuta ja uutta✨⁣ Kiitos Tiinalle ja The Lookille kuluneista vuosista ja yhteistyöstä💟⁣ Tiina ja The Look mahdollisti mulle paljon. Yhteistyö The Lookin kanssa vei mua hurjasti eteenpäin kauneusalan ammattilaisena, loi mulle uran ja toi elämääni uusia ihania ihmisiä. ⁣ Ollut upea ja mielenkiintoinen matka, nyt mun tie vie eri suuntaan.⁣ Vaikka mun ura The Lookilla on päättynyt nyt, ystävyys säilyy 💟 Tiina ja Tapani ootte upeita ihmisiä ja mä aina kiitollinen siitä että saan olla teidän ystävä!⁣ ⁣ Kauneushoitola Ouluclinic jatkaa toimintaansa normaaliin tapaan Oulussa, Levillä ja Nurmeksessa mutta kirurgisten palveluiden tarjoaminen on päättynyt.🌸⁣ ⁣ Tämä vuosikymmen on startannut isoilla päätöksillä joista tämä nyt ensimmäisenä julki. ⁣ Päätökset ei ole hetkessä syntyneet vaan niitä on mietitty pitkään.⁣ Näin sen kuuluu mennä ja näin on hyvä vaikka hieman haikealta tuntuu.⁣ Kiitos kaikesta @thelook_kauneusklinikka @tiinajylhavalkonen ja @tapanivalkonen 🌹 ⁣ Oon elänyt monta vuotta mun yritystä varten. Nyt mä alan elää enemmän itseäni varten.❤️⁣ Ihanaa alkanutta vuotta kaikille!!!✨⁣ ⁣ #freshstart #newgoals #2020 #2020vision Kuva: @missalisaphotography

A post shared by Suvi Pitkänen (@suvipitkanen) on

View this post on Instagram

Vuoden vika kouluviikko!🖤⁣ ⁣ Kulunut syyslukukausi on ollut tän vuoden parasta aikaa. Vaikeuksien ja vastoin käymiseen vuosi sai valoa kun koulu alkoi elokuussa. Kouluun lähteminen on paras päätös pitkiin aikoihin ja mulla on vahva tunne siitä että opiskelut on yksi suuri käänteen tekijä mun elämässä.⁣ ⁣ Tää vuosi on ollut hirveä, en lähde ruikuttaa asiasta yhtään sen enempää mutta sanotaan näin että ilman koulua olisin palanut varmasti totaalisesti loppuun. Opiskelut on tuonu tosi paljon mulle iloa arkeen ja kannustusta toteuttaa pitkäaikaisia unelmia 💫⁣ ⁣ Alkuvuodesta alkaa työharjoittelu ja vaikka viihdyn koulussa tosi hyvin, oon innoissani tulevasta työharjoittelusta 🔥⁣ Hieman haikealla mutta iloisella fiiliksellä tähän viikkoon!⁣ ⁣ Kivaa maanantaita kaikille!!⁣ ⁣ #lastweekofschool #mondaymood #laajasalonopisto #bestschoolever

A post shared by Suvi Pitkänen (@suvipitkanen) on