Charly Jordan ei jätä mitään kysyttävää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä melko tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan nopeasti. Kuvankaunis bikinikaunotar poseeraa usein näyttävissä kuvissa.

Taannoin Charly ja hänen kolme ystäväänsä makoilevat alastomina suppilautojen päällä, mutta nyt somekaunotar on esitellyt valokuvassa timmiä bikinipeppuaan. Otos on mukana kuvasarjassa, jossa Charly muistelee kulunutta vuotta 2019.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin Charly nähtiin sosiaalisessa mediassa poseeraamassa videolla hyvin pienissä keltaisissa bikineissä, eikä meno ole sen jälkeen juuri muuttunut.