Näitkö liikenneonnettomuuden Vantaan Korsontiellä? Poliisi kaipaa havaintoja

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Mieskuljettaja törmäsi ajoneuvollaan suojatietä ylittäneeseen naiseen Vantaan Korsontiellä kello 18:14 torstaina 9. tammikuuta. Nainen loukkaantui törmäyksessä ja hän on tällä hetkellä sairaalahoidossa. Henkilöautoa kuljettanut mies ei ollut pysähtynyt paikan päälle selvittämään asiaa.

Itä-Uudenmaan poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja Korsontie 18 tapahtuneesta liikenneonnetomuudesta. Poliisi pyytää myös kyseisen henkilöauton kuljettajaa ilmottautumaan poliisille tapahtumien selvittelyä varten. Ajoneuvosta ei ole annettu tarkempia tuntomerkkejä julkisuuteen.

Kaikki tapahtumaan liittyvät tiedot ja havainnot pyydetään ilmoittamaan Itä-Uudenmaan poliisin puhelinnumeroon 0295 436849 tai sähköpostiosoitteeseen ville.vainio@poliisi.fi