Kylie Jenner raivostutti minkkiturkkisandaaleilla – lahjoitti Australialle miljoonan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiassa on jo kuukausien ajan riehuneet massiiviset maastopalot, jotka ovat vaatineet uhrikseen ihmisiä, ihmisten koteja ja satoja miljoonia eläimiä. Monet julkkikset ovat ryhtyneet tuumasta toimeen ja lahjoittaneet rahaa Australian tilannetta helpottaakseen. Nyt myös Kylie Jenner on tehnyt lahjoituksen.

Kylie Jenner sai juuri sosiaalisen median vihat niskoilleen kerrottuaan ensin surevansa Australian eläinten puolesta, minkä jälkeen hän julkaisi kuvan uusista minkkiturkkisandaaleistaan. Naista nimitettiin tekopyhäksi teeskentelijäksi, mikä on ilmeisesti saanut 22-vuotiaan naisen ryhtymään nyt näyttävämpiin tekoihin Australian puolesta.

People-sivuston mukaan nuori tähti on somekohun jälkeen tehnyt avokätisen lahjoituksen ja antanut miljoona dollaria Australian metsäpalojen sammutusta varten. Hän on myös pyytänyt anteeksi tahditonta julkaisuaan minkkiturkkisandaaleista, ja on kertonut haluavansa todella auttaa Australian tilannetta.